RAKAS, ANNA MUN KAIKKI KESTÄÄ! Teatteriryhmä Sankarit kiertueelle

Narrin näyttämön teatteriryhmä Sankarit toteuttaa pienimuotoisen teatterikiertueen kevätkaudella 2018 produktiolla Rakas, anna mun kaikki kestää.
Kiertueen ensimmäiset esitykset nähdään lauantaina 27.1. Kulttuuritalon Kemut-tapahtumassa, jossa Sankarit esittää neljä kohtausta rakkaus- ja parisuhdeteemaisesta näytelmästään.
Kemut on Kehitysvammatuki 57 ry:n järjestämä kulttuuritapahtuma, jossa esiintyvät kehitysvammaiset muusikot ja taiteilijat.

Kulttuuritalon keikan jälkeen Sankarit jatkaa näytelmän työstämistä Narrin näyttämöllä ja loput teatterikiertue-esitykset ovat huhti-ja toukokuussa.
Teatterikiertueen keikkapaikat ovat Sankarit-ryhmän itseideoimia ja niissä on ajatuksena, että esitys menee katsojien luo.
Sankareiden teatterikiertue on myös vertaistapahtuma, kun lähes kaikkien esiintymispaikkojen ja tapahtumien ensisijaiset osallistujat ja ovat eri tavoin vammaisia.
Rakas, anna mun kaikki kestää on romantiikalla, ristiriidoilla, huumorilla sekä enemmän ja vähemmän viisailla sanoilla höystetty esitys, joka sopii kaikille rakkaus- ja parisuhdeasioita pohtiville.

Teatterikiertueen esityspaikat

-Kulttuuritalo, Kemut  Lauantaina 27.1. (lippuja osoitteesta www.lippu.fi/kemut)
-Villiklubi, Cafe&Club Sture 21  Torstaina 12.4.
-Toimintakeskus Happi, Sankarit-ilta Torstaina 26.4.
-Narrifest viikonloppuna 11.-13.5. Narrin näyttämöllä, Sörnäisissä.
-Hämeentien ryhmäkoti Torstaina 17.5.