Varaa tila

Narrista voit varata tilan harjoitus- tai esityskäyttöön. Narrin tilat ovat ennakkovarauksella käytettävissä ensisijaisesti nuorten, heidän ryhmiensä ja helsinkiläisten järjestöjen ja yhdistysten sekä Helsingin kaupungin toimialojen tilaisuuksiin – maksutta. Muut toimijat voivat vuokrata tiloja käyttöönsä.

Teatterisalin katsomossa istumapaikkoja on 64.
Näyttämön koko suurinpiirtein:  Leveys 11m. Syvyys 6m. Korkeus (keski- ja takanäyttämö) 3,3m, (etunäyttämö) 2,7m.

Vakituiset käyttövuorot kaudelle 2018-2019 on jo myönnetty. Tilapäisiä vuoroja voi varata ympäri toimintakauden elokuusta 2018- toukokuuhun 2019.

Näin haet tilaa / käyttövuoroa Narrin näyttämölle: 

  • Ennen tila-/käyttövuorohakemuksen tekemistä voit tulla käymään Narrissa tai olla yhteydessä puhelimitse p. 09 310 29 113 tai sähköpostitse narri@hel.fi.
    Kannattaa myös katsoa ennakkoon mahdollisia vapaita aikoja Narrin avoimesta kalenterista http://happi.munstadi.fi/kalenteri/
  • Käyttövuorohakemus löytyy (nimellä nuorisotilat) tästä,
  • Toimita allekirjoitettu käyttövuorohakemus Narrin toimistoon tai Toimintakeskus Hapen vahtimestarille. Voit myös lähettää hakemuksen osoitteeseen narri@hel.fi
  • Myönnetystä / Ei myönnetystä käyttövuorosta lähetään kirjallinen vastaus hakijalle.

Toiminnassamme huomioimme kestävän kehityksen periaatteita. Tänä vuonna keskitymme erityisesti jätteiden lajitteluun sekä sähkön kulutuksen minimoimiseen, jotka kuuluvat jokaisen tilojamme käyttävien velvollisuuksiin.