Mikä Narri?

NARRIN NÄYTTÄMÖ

Narrin näyttämö tarjoaa kehittävän ja koukuttavan teatteriharrastuksen, joka koostuu ammattitaitoisista ohjaajista, tyylikkäästä teatterisalista, kannustavasta ryhmästä ja lumoavasta tunnelmasta.

Narrin näyttämö on Nuorisoasiainkeskuksen teatteritoimintaan erikoistunut toimipiste Toimintakeskus Hapen kolmannessa kerroksessa. Teatteriryhmässä nuoret tekevät teatteriharjoitteita, mm. liike-  ja puheilmaisua, improvisaatiota ja rooliharjoitteita sekä harjoittelevat ja esittävät näytelmän, jonka esityskausi sijoittuu pääosin keväälle. Ryhmät myös puvustavat, lavastavat ja suunnittelevat valo-, sekä äänimaailman.

Narrin näyttämön toiminnan keskeisenä tavoitteena on nuorten itseilmaisun ja hyvinvoinnin vahvistaminen teatteripedagogisin menetelmin.

Narrin näyttämöllä toimii 18 vakituista nuorten teatteriryhmää. Näistä 11 harjoittelee Narrin näyttämön ja Nuorten Toimintakeskus Hapen tiloissa Sörnäisissä. Syksystä 2012 alkaen Narrin ryhmiä on perustettu myös Helsingin alueellisille nuorisotaloille. Alueellisia ryhmiä on tällä hetkellä 7.

Teatteriharrastus Narrissa maksaa 50€ vuodessa. Ryhmiin ilmoittaudutaan elokuussa.  Toimintaan otetaan niin paljon uusia harrastajia kuin vanhoja  lopettaa. Aiempaa kokemusta teatterin tekemisestä ei tarvitse olla. Toimintaan sitoudutaan vuodeksi. Katso täältä lisää. 

Narrin kausi kestää syyskuusta toukokuun loppuun, joululomaa vietämme tänä vuonna 18.12.2017 – 7.1.2018. Syysloman ja hiihtoloman mahdollisista harjoituksista sovitaan ryhmäkohtaisesti ryhmän ohjaajan kanssa.