Leirit ja kurssit

Leirit ja kurssit kesällä 2020

Narrin teatteri- ja medialeirin sekä Narrin teatterikurssin ilmoittautuminen alkaa maanantaina 4.5. klo 8:00. Mikäli leiri ja kurssi joudutaan vielä myöhemmin perumaan koronatilanteen takia, järjestämme näillä viikoilla korvaavaa kesätoimintaa ja ilmoitamme tästä kaikille ilmoittautuneille. Silloin ilmoittautunut nuori voi päättä haluaako osallistua myös tähän korvaavaan teatteri/mediatointaan.
Ilmoittautumiset tapahtuvat tänä vuonna Harrastushaun kautta sähköisellä lomakkeella. Ilmoittautumisiin on suora linkki myös näiltä sivuilta. Lue ilmoittautumis ohjeet huolella, ennen kuin ilmoittaudut mukaan.

Narrin teatteri- ja medialeiri 13-18 vuotiaille   

Leiri järjestetään seuraavan kerran kesällä 2021.

Päivitys 18.5.2020 NARRIN TEATTERI- JA MEDIALEIRI ON NYT TÄYNNÄ,

Narrin näyttämö ja Signaalimedia ovat järjestäneet jo useana kesänä nuorten teatteri- ja medialeirin. Leiri on jättänyt hienon ja lähtemättömän vaikutuksen kymmeniin ja satoihin nuoriin ja ohjaajiin. Hieno tunnelma on syntynyt yhteisestä tekemisestä ja ennen muuta nuorista leiriläisistä.

Leiri järjestetään 2020 Meriharjun luontotalolla, Helsingin Vuosaaressa, jossa on majoitus noin 28:lle leiriläiselle. Leirillä pääsee kokemaan teatterin perusharjoitteita, näyttelemistä, improvisaatiota, liike- ja puheilmaisua sekä monelaista mediaa. Aiempaa kokemusta teatterista tai mediasta ei tarvitse olla. Nautimme leirillä myös kesästä mm. uimalla, saunomalla, musisoimalla iltanuotiolla ja ulkoilemalla ihanassa ympäristössä Vuosaaren Uutelassa.

Ilmoittautuminen leirille alkaa maanantaina 4.5.2020 klo 8:00 

Ilmoittautua voi 4.5.2020 klo 8:00 alkaen sähköisellä lomakkeella Harrastushaun kautta https://www.harrastushaku.fi/view/845
Löydät leirin myös suoraan Harrastushausta haulla; Narrin teatteri- ja medialeiri
Tarvitset ilmoittautuessa seuraavat tiedot:
1. Leiriläisen ja huoltajan yhteystiedot (puh, s-posti, kotiosoite)
2. Huoltajan/maksajan henkilötunnuksen (yli 18 vuotias)
3. Osallistujan mahdolliset ruokavaliot ja ruoka-aineallergiat.
4. Muita erityistietoja, joita haluat meidän tietävän

Leiri maksaa 130€. Hinta sisältää ammattitaitoisen ohjauksen, ruuan ja majoituksen. Leirikirje osallistujille lähetetään s-postitse toukokuun lopussa. Lasku leiristä tulee postitse kotiin leirin jälkeen.

Teatterikurssi Narrin näyttämöllä 10-13 vuotiaille

Kurssi järjestetään seuraavan kerran kesällä 2021. 

Päivitys 25.5.2020 NARRIN TEATTERIKURSSI NARRIN NÄYTTÄMÖLLÄ ON NYT TÄYNNÄ.

Viikon aikana pääsee tutustumaan teatterin peruselementteihin, kuten liike- ja puheilmaisuun, roolin ottamiseen, tunneilmaisuun ja improvisaatioon. Teatteria tehdään ammattitaitoisten ohjaajien opastuksella, mutta rennolla otteella. Aiempaa kokemusta teatterista ei tarvitse olla.

Ilmoittautuminen kurssille alkaa maanantaina 4.5.2020 klo 8:00 

Ilmoittautuminen 4.5.2020 klo 8:00 alkaen sähköisellä lomakkeella Harrastushaun kautta https://www.harrastushaku.fi/view/846
Löydät leirin myös suoraan Harrastushausta haulla Nuorten teatterikurssi Narrin näyttämöllä

Tarvitset ilmoittautuessa seuraavat tiedot:
1. Leiriläisen ja huoltajan yhteystiedot (Puh, s-posti,kotiosoite)
2. Huoltajan/maksajan henkilötunnuksen
3. Muita erityistietoja, joita haluat meidän tietävän
Kurssi maksaa 30€. Hinta sisältää ammattitaitoisen ohjauksen. Kurssikirje osallistujille lähetetään s-postitse toukokuun lopussa. Lasku kurssista tulee postitse kotiin kurssin jälkeen.

Käy katsomassa videot kesän 2013 ja kesän 2016 teatteri- ja medialeirin tunnelmista:

https://www.youtube.com/watch?v=fyCVClrh2V8

https://www.youtube.com/watch?v=aCfJ4cJUPbY