Kevään esitykset 2017

Sivua päivitetään sitä mukaa kun esityspäivämäärät varmistuvat. Esitykset ovat Narrin näyttämöllä (Sörnäisten rantatie 31, 3.krs) ellei toisin mainita.

Kaikkiin esityksiin vapaa pääsy!

 

Harjun teatteriryhmä H2O esittää: YÖ HARJULLA

Esitykset:
Tiistaina 30.5 klo:18.30
Paikka: Harjun nuorisotalo, Aleksis Kiven katu 1-3, Helsinki.

Teatterinuoret päättävät jäädä ohjaajalta salaa yöksi Harjun teatteriin.
Unimaailmat sekoittavat nuorten päät, kun yöstä yritetään selvitä selväjärkisenä. 

Esityksen kesto: 30min.

 

Teatteriryhmä Sydänläppä esittää: Mestari ja Margarita

Esitykset:
Su 21.5. NarriFest klo 16:45
Ti 23.5.  klo 19.30
La 27.5. klo 19.00
Ti 30.5. klo 19:30

Mestari ja Margarita (suom. Saatana saapuu Moskovaan) on Mihail Bulgakovin huikea, mielikuvituksellinen romaani, jossa on kolme sisäkkäistä, toisiinsa punoutuvaa kertomusta: Pimeyden ruhtinaan villin koominen vierailu Stalinin ajan Moskovassa, Mestarin ja Margaritan lyyrinen rakkaustarina sekä Pontius Pilatuksen ja Jeesuksen välienselvittely muinaisessa Jerusalemissa. Mihail Bulgakov kirjoitti teostaan vuodesta 1929 vuoteen 1940, kuolemaansa saakka. Teos ilmestyi Neuvostoliitossa postuumisti vuosina 1966−1967, silloinkin sensuroituna.

 

Teatteriryhmä Varjokuva esittää: The Commitments

Esitykset:
To 18.5. Ensi-ilta klo 17:00
Su 21.5. NarriFest klo 13:30
To 1.6. Klo 17:00

Nyt alkaa soul-dieetti!

Jimmy Rabbitte on nuori työtön mies, jolla on unelma: Hän haluaa perustaa Dubliniin kunnon vanhanaikaisen soulbändin. Commitments on Alan Parkerin elokuvaan perustuva tarina aloittelevasta bändistä, ja siitä kuinka elämänlaadun nostamiseen voi riittää vain unelma jostakin. Näytelmä tarjoaa elämänmakuista menoa, yhdessä tekemisen riemua  ja pettymyksiä.
Vaikka musikaalista ei olekaan nyt kysymys – ei soulin kiihkeältä rytmiltä voi Varjokuvan esityksessä  välttyä.

 

Teatteriryhmä Kanavaanarit esittää: Tilkkutäkki kolmessa osassa

1 osa: osallistava liikemeditaatio
2 osa: äänimaisemia
3 osa: dialogeja

Esitykset: 
Pikku-Huopalahden nuorisotalolla (Hilda flodininkuja 6)
ke 17.5. klo 17.00-18.45. 
ke 24.5. klo 17.00-18.45.

Tervetuloa nuorten tekemään kokemukselliseen esitykseen, jossa pääset nauttimaan esityksestä kaikin aistein.

 

Tetteri ryhmä maailmanpyörä esittää: Luolasto

Esitykset:

Pe 12.5. klo 18 Narrin Näyttämö
La 20.5. klo 19.45 Narrifest
Pe 26.5 klo 18 Narrin Näyttämö

Peurajoen luoliin ollaan hautaamassa ydinjätteitä ja insinöörien kanssa samassa mystisessä luolastossa liikkuvat arkeologi, opas, vartija, alkuaikojen entiset, eläimiä sekä outoja kokoonpanoja orjakulkueista vastuullisiiin ja asiantuntijoihin. Luolasto on runofantasia vastuusta ja moraalista, ydinenergiasta, ihmisen hisriasta alkuajoita tulevaisuuteen, rakkaudesta… Näytelmän ajankohtaisuudesta ja teatterin maagisuudesta kertonee että Laura Ruohosen kirjoittaman Luolaston ennakkonäytöspäivänä Fennovoima jätti hakemuksensa uudesta ydinvoimalan rakentamisesta Pyhäjoelle.

 

Jokeri esittää: Seitsemän sisarta

Esitykset:

ma 15.5.klo 18 ja 

pe 19.5.klo 18.30 Narrifest

Seitsemän sisarta on Jokerin itsetyöstämä tulkinta Aleksis Kiven klassikosta. Kapinallisen sisarusparven matkaa ja poukkoiluja varjostavat palavat saunat ja yhteisön vaatimukset. Onko vapaasti kasvaneiden ja velvollisuuksia vastustavien villikukkasten mahdollista löytää omat juttunsa ja uudet alkunsa elämässä menettämättä omintaan?

 

Valokeilat esittää: Imaccina

Esitykset:

la 20.5.klo 16.45 Narrifest
ma 22.5. klo 17.30

Imaccina on kertous ihmeellisen Imaccinan kanssa kiertävästä esiintyjäseurueessta, mielikuvituksesta, manipulaatiosta, toiveista ja peloista, vapaudesta ja tavallisuuden kaipuusta. Imaccina on Tohtori Parnassoksen vilpittömän mielen mahdollistama paikka, jossa ihmiset kohtaavat omat unelmansa tai pelkonsa. Mitä tapahtuu, kun huijari Tony haluaa ottaa Imaccinan haltuunsa?